PRILIKA ZA SVE MLADE NEZAPOSLENE U DOBI OD 20-29 ­čôú

PRIJAVI SE NA BESPLATE RADIONICE JA─îANJA VLASTITIH KAPACITETA U SVRHU VE─ćE KONKURENTNOSTI PRI ZAPO┼áLJAVANJU!

U periodu od 12 – 16.10.2020 organiziramo ONLINE radionice pod nazivom “Socijalne i komunikacijske vje┼ítine”.

Moduli osposobljavanja iz Socijalnih i komunikacijskih vje┼ítina odnose se na razne vrste vje┼ítina koje su korisne za unapre─Ĺivanje vje┼ítina mladih i njihove u─Źinkovitosti u obavljanju poslova u podru─Źju turizma. Mlade NEET osobe, po zavr┼íetku ovog obaveznog modula, mogu birati izme─Ĺu dodatne dvije edukacije: Vje┼ítine zapo┼íljavanja u turizmu i Turisti─Źke poduzetni─Źke vje┼ítine.

Tako─Ĺer, mladi koji pro─Ĺu navedene edukacije u sklopu projekta, mogu sudjelovati u ─Źetveromjese─Źnoj mobilnosti – praksa u turizmu. Projekt NESET ÔÇ×Osna┼żivanje mladih koji nisu zaposleni, ne obrazuju se i ne osposobljavaju (eng. NEET) radi odr┼żivog zapo┼íljavanja u turizmu”, trogodi┼ínji je projekt koji se financira sredstvima Europskog gospodarskog prostora i norve┼íkog Fonda za zapo┼íljavanje mladih i pru┼ża opse┼żnu transnacionalnu podr┼íku odr┼żivoj integraciji mladih na tr┼żi┼íte rada u turizmu ostvarivanjem uvjeta za zapo┼íljavanje i poduzetni┼ítvo NEET-ova u raznim oblicima turizma, uklju─Źuju─çi alternativni turizam.

PRILIKA ZA SVE MLADE NEZAPOSLENE U DOBI OD 20-29 ­čôú

02/10/2020

PRIJAVI SE NA BESPLATE RADIONICE JA─îANJA VLASTITIH KAPACITETA U SVRHU…

NESET National Info day

25/09/2020

NESET National Info day NEETsÔÇÖ Empowerment for Sustainable Employment in…

NESET- CASE STUDIES

08/06/2020

Udruga ECHO, u sklopu provedbe projekta NESET, financiranog iz EEA…

Udruga ECHO je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

20/01/2020

Udruga ECHO je korisnica institucionalne podr┼íke Nacionalne zaklade za razvoj…

Šarena azbuka

15/11/2019