PRILIKA ZA SVE MLADE NEZAPOSLENE U DOBI OD 20-29 ­čôú

PRIJAVI SE NA BESPLATE RADIONICE JA─îANJA VLASTITIH KAPACITETA U SVRHU VE─ćE KONKURENTNOSTI PRI ZAPO┼áLJAVANJU!
Na radionice se mo┼żete prijaviti putem linka:
13.10.2020. organiziramo ONLINE radionice pod nazivom “Socijalne i komunikacijske vje┼ítine”. Moduli osposobljavanja iz Socijalnih i komunikacijskih vje┼ítina odnose se na razne vrste vje┼ítina koje su korisne za unapre─Ĺivanje vje┼ítina mladih i njihove u─Źinkovitosti u obavljanju poslova u podru─Źju turizma.
Mlade NEET osobe, po zavr┼íetku ovog obaveznog modula, mogu birati izme─Ĺu dodatne dvije edukacije: Vje┼ítine zapo┼íljavanja u turizmu i Turisti─Źke poduzetni─Źke vje┼ítine. Tako─Ĺer, mladi koji pro─Ĺu navedene edukacije u sklopu projekta, mogu sudjelovati u ─Źetveromjese─Źnoj mobilnosti – praksa u turizmu.
Projekt NESET ÔÇ×Osna┼żivanje mladih koji nisu zaposleni, ne obrazuju se i ne osposobljavaju (eng. NEET) radi odr┼żivog zapo┼íljavanja u turizmu”, trogodi┼ínji je projekt koji se financira sredstvima Europskog gospodarskog prostora i norve┼íkog Fonda za zapo┼íljavanje mladih i pru┼ża opse┼żnu transnacionalnu podr┼íku odr┼żivoj integraciji mladih na tr┼żi┼íte rada u turizmu ostvarivanjem uvjeta za zapo┼íljavanje i poduzetni┼ítvo NEET-ova u raznim oblicima turizma, uklju─Źuju─çi alternativni turizam.
Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

NESET – organizirane radionice “Vje┼ítine zapo┼íljivosti u turizmu”.

01/04/2021

31.03.2021. odr┼żali smo posljednju u nizu radionica osposobljavanja mladih NEET…

NESET Nesletter 3.

01/02/2021