Klik za nenasilje

Udruga Echo je 22. i 23. prosinca 2020. godine odžala posljednje radionice predviđene za ovu godinu (nadamo se i posljednje koje održavamo online).
Radionice za srednjoškolce i njihove roditelje održane su u sklopu provedbe projekta “Klik za nenasilje” čiji je opći cilj prevencija elektroničkog vršnjačkog nasilja među srednjoškolcima sa područja Grada Zagreba.

Zahvaljujući provedbi ovog projekta educirali smo mlade o opasnostima i rizicima neodgovornog korištenja interneta i društvenih mreža; o vrstama nasilja na internetu te osvjestli ih o vlastitom ponašanju i odgovornosti. Educirani roditelji i srednjoškolci prenijeti će stečeno znanje na svoje suškolarce i prijatelje te širiti informaciju o projektu i učiniti virtualni svijet sigurnijim mjestom lišenim govora mržnje i nasilja.

Projekt se provodi uz financijsku podršku Grada Zagreba.

Udruga ECHO is now a #PactForSkills member

12/12/2023

Udruga ECHO is now a #PactForSkills member This initiative by…

TALE – onboarding event

05/12/2023

Jučer smo održali prvi u nizu sastanaka s mladima u…

Message Consent Project Unveils Groundbreaking Guide and Lesson Plans for Teaching Consent in Elementary Schools

27/11/2023

Message Consent Project Unveils Groundbreaking Guide and Lesson Plans for…

MESSAGE CONSENT – sastanak fokus grupe

12/11/2023

9. studenog 2023. godine organizirali smo putem Zoom platforme sastanak…

Svečanosti povodom obilježavanja 20. godišnjice Nacionalne zaklade.

06/11/2023

Danas sudjelujemo na Svečanosti povodom obilježavanja 20. godišnjice Nacionalne zaklade.…