Online radionice jačanja socijalnih i komunikacijskih vještina

PRIJAVI SE NA BESPLATE RADIONICE JAČANJA VLASTITIH KAPACITETA U SVRHU VEĆE KONKURENTNOSTI PRI ZAPOŠLJAVANJU!
Na radionice se možete prijaviti putem linka:
04.07.2020. organiziramo ONLINE radionice pod nazivom “Socijalne i komunikacijske vještine”. Moduli osposobljavanja iz Socijalnih i komunikacijskih vještina odnose se na razne vrste vještina koje su korisne za unapređivanje vještina mladih i njihove učinkovitosti u obavljanju poslova u području turizma.
Mlade NEET osobe, po završetku ovog obaveznog modula, mogu birati između dodatne dvije edukacije: Vještine zapošljavanja u turizmu i Turističke poduzetničke vještine. Također, mladi koji prođu navedene edukacije u sklopu projekta, mogu sudjelovati u četveromjesečnoj mobilnosti – praksa u turizmu.
Projekt NESET „Osnaživanje mladih koji nisu zaposleni, ne obrazuju se i ne osposobljavaju (eng. NEET) radi održivog zapošljavanja u turizmu”, trogodišnji je projekt koji se financira sredstvima Europskog gospodarskog prostora i norveškog Fonda za zapošljavanje mladih i pruža opsežnu transnacionalnu podršku održivoj integraciji mladih na tržište rada u turizmu ostvarivanjem uvjeta za zapošljavanje i poduzetništvo NEET-ova u raznim oblicima turizma, uključujući alternativni turizam.

PRILIKA ZA SVE MLADE NEZAPOSLENE U DOBI OD 20-29 📣

02/10/2020

PRIJAVI SE NA BESPLATE RADIONICE JAČANJA VLASTITIH KAPACITETA U SVRHU…

NESET National Info day

25/09/2020

NESET National Info day NEETs’ Empowerment for Sustainable Employment in…

Online radionice jačanja socijalnih i komunikacijskih vještina

01/07/2020

PRIJAVI SE NA BESPLATE RADIONICE JAČANJA VLASTITIH KAPACITETA U SVRHU…

NESET- CASE STUDIES

08/06/2020

Udruga ECHO, u sklopu provedbe projekta NESET, financiranog iz EEA…

Udruga ECHO je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

20/01/2020

Udruga ECHO je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj…